If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не съм убеден, че тази таргет група, която визираш, ще се спре точно на Алфа!
Именно де! Оттам следва моето заключение, че МиТо ще е пазарен провал.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Именно де! Оттам следва моето заключение, че МиТо ще е пазарен провал.
Ааа, не съм те разбрал
В БГ не очаквам да се продават повече от 15-20 годишно Виж на запад ще се продава добре, там като цена е добре в някои държави (Англия, Италия и др.), а в други (Холандия например) просто са богати Алфа маниаци и могат да си позволят всяка приумица на АР
Жалко, че няма червена още в БГ, та поне да мога да преценя дали ми харесва в крайна сметка Мито-то. Бялата и черната определено не ме впечатлиха кой знае колко.
Ми не, не ми писна. Форумът, мисля, е за да могат хората да си изказват мнението. А когато човек е афектиран от нещо, може да му се случи да си каже мнението и по няколко пъти. Нещо против?
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Ми не, не ми писна. Форумът, мисля, е за да могат хората да си изказват мнението. А когато човек е афектиран от нещо, може да му се случи да си каже мнението и по няколко пъти. Нещо против?
Като го кажеш няколко пъти вече се опитваш да го внушаваш..... против нямам просто ви се чудя кво се жалвате толко като че ли бяхте тръгнали да купувате, а и не е възможно всички модели на всички да се харесват.
Като го кажеш няколко пъти вече се опитваш да го внушаваш..... против нямам просто ви се чудя кво се жалвате толко като че ли бяхте тръгнали да купувате, а и не е възможно всички модели на всички да се харесват.
Да ти кажа честно много се бях замислил да сложа главата в торбата за една такава Алфа, но при тези цени не си залужава, дори заради марката
В момента Bravo 1.9JTD Sport е на цена 33 000 лв. с ДДС и е доста по-изгодна оферта от МиТо
Comment